berahi di tengah samudera dengan ibu mertua »  | Bungdetik.com

 
  

Search Results

berahi di tengah samudera dengan ibu mertua


  • June | 2007 | Diari Berahi Yasmeen
    9 posts published by Yasmeen during June 2007 ... Malam tu Tiara call aku. Dia sendiri pun gelabah antara nak pegi dengan tak pegi.
  • Lucgen
    Kumpulan Artikel Aneh, Unik, Humor, Selebritis Dan Berita Nasional Hingga Mancanegara
  • Sakit-Sakit Sedap! | Diari Berahi Yasmeen
    Meen ni lepas geram ker apa….erm…tak tahan meen might be pasal dah lama menunggu kut..erm..Meen cara u create alibi lilin tuh…dgn tel mak mertua tuh ...
  • HAJINGFAI | Kritis Kontroversial Sekaligus Inspiratif
    Perjalananku kali ini sampai pada sebuah kampung yang namanya Kepoh Tohudan ColomaduKarang Anyar Jawa Tengah. Di kampung pinggiran kota solo itu aku bertemau dengan ...
  • sumbang muhrim: Mertua
    Bapa Mertuaku Hebat! Pada suatu petang, tanpa ku duga, bapa mertuaku datang berkunjung ke rumahku semasa Aznam pergi outstation. Sangkaanku bapa mertuaku sebenarnya ...
  • Nafsu Gila: SUAMI YANG SAYANG ISTERI
    SUAMI YANG SAYANG ISTERI. Malam semakin larut saat Rianti belum bisa memicingkan matanya, sudah sebulan suaminya tidak memberikan kemesraan diatas ranjang ...
  • Cerita Anak Muda: Kursus Dengan Rakan Pejabat
    Aku dikenali sebagai kakitangan yang bijak serta menjadi rujukan teman sepejabatku. Aku juga sentiasa bersopan dengan setiap wanita dan juga lelaki di ...
  • Nafsu Gila
    Setelah lebih dari lima tahun dalam kehidupan rumah tangga kami, aku sering berbisik di telinganya ditengah percintaan kami sambil kumainkan klitorisnya, dan ...
  • Koleksi Malaysia - Selamat Datang ke Laman Suami Orang
    Koleksi lain : 2 + 1 Aku Bertudung Seksi Aku Curang Aku dan Ex ku Amoi malang Angan-angan menjadi kenyataan Anuar, Awek dan …………… Apam Langkawi
  • Kisah Untuk Dihayati
    Esoknya lepas breakfast aku datang menghampiri Zaharah di tepi kolam mandi rumahku, isteriku masih tidur baru balik sekejap tadi tak sempat minumpun cuma sempat ...