contoh rarakitan b sunda »  | Bungdetik.com

 
  

Search Results

contoh rarakitan b sunda


  • SISINDIRAN - BELAJAR BERBAGI | Izoer Suryana PPB'91 ...
    By. Ari KPIN (Seniman Musikalisasi Puisi) Zoer, ieu uing nyumponan janji rék panggutretkeun pamènta Èntè ngeunaan SISINDIRAN. Ngan satacan ngalor ...
  • URANG SUNDA KAMARANA?
    Sakilas cutatan rasa katineungna urang sunda di pangumbaraan anu hoyong ngamumule budaya karuhun ulah leungit dugi ka incu-buyut Jeung impian jadi inohong dinagri luar...