pantun bahasa sunda rarakitan »  | Bungdetik.com

 
  

Search Results

pantun bahasa sunda rarakitan


  • angAdé :: Dadan Nasrullah el Masawahy
    Bisi horéam muka kamus atawa muka buku, ku uing rék dituliskeun deui ngaran-ngaran anak sasatoan dina basa Sunda. Ngan moal digambaran, da teu bisa ngagambar.
  • SISINDIRAN SUNDA
    Ulin ka jalan juanda sawaktos bulan puasa mun ngaku urang sunda tong poho kana basa aya jalma teu boga alis sabab g...
  • URANG SUNDA KAMARANA?
    Sakilas cutatan rasa katineungna urang sunda di pangumbaraan anu hoyong ngamumule budaya karuhun ulah leungit dugi ka incu-buyut Jeung impian jadi inohong dinagri luar...
  • Kumpulan Sisindiran Berbentuk Paparikan :: angAdé
    Koleksi sisindiran, puisi Sunda klasik (Indonesia: pantun) yang berbentuk paparikan dan berwatak nasihat, romantisme, dan jenaka. Kecuali yang terdapat pada lagu ...
  • RUMPAKA LAGU - Sampurasun Wilujeng Sumping
    Rumpaka Lagu “ KALANG SUNDA ” Wanda: Tembang. Lagu ; Kembang B ungur. Lumungsur rumpaka ; 17 Oktober 2 011. « Mangsana kalakay murag, mawa guareun kiwari,