rindu lulur facebook »  | Bungdetik.com

 
  

Search Results

rindu lulur facebook


  • Tarik Cinta & Rindu - Khumaira66
    demikianlah ke 4 metoda Ilmu Menarik cinta & Rindu, mudah-mudahan bermafa'at bagi para pengunjung blog Khumaira66 ini, Dalam melaksanakan ke 4 ilmu ini ...
  • Apricot Pie: review : lulur atau skrub yang mana best ...
    so,aku harap..kot2 la orang di luar sana..kalau terjumpa blog ni,dan korang ada membe yang macam aku,korang dah tau,bau lulur tu sebenarnya macam mana ...
  • - lulur buatan sendiri - | .: Teratak Mawaddah :.
    Campur semua bahan di atas. Lumurkan pada badan dan tunggu hingga kering. Gosok perlahan-lahan. Lulur ni agak panas sedikit terutama di bahagian yang sensitif.
  • RESEP LULUR ALAMI | Hawwaku|Essential Oil
    Lakukan perawatan tubuh sendiri di rumah dengan menggunakan ramuan lulur alami yang berbahan dasar dari tepung-tepungan, rempah, buah dan sayur.
  • Lulur Mandi/Scrub Dari Sumber Ayu & Puteri Binari | Adieyza
    Hari ni nak kongsi sikit tentang produk lulur mandi/scrub kesukaan aku dari Sumber Ayu dan Puteri Binari.. aku ni mula rajin nak ber"lulur" and ber"scrub ...
  • ♥ akusayangkamu ♥
    *Satukan tepung jagung,tepung gandum,sedikit garam,sedikit lada sulah & kunyit/serbuk kari ke dalam satu bekas tertutup dan ketepikan.
  • Seomaxz™Media
    Portal Berita Terbaru Terkini Indonesia Seputar Entertainment, Lifestyle, Gadget, Cerita lucu , Kata Kata, Resep makanan
  • ShA's joUrNeY
    Assalamualaikum warahmatullah hiwabarokatuh... Bismillah... Minta maaf kerana ana sudah tidak lama mengemaskini laman blog ana ni...ada banyak perkara yang perlu ana ...
  • love bunga querida
    orang sibuk dengan puasa bagai. aku sebok nak update kesah wedding aku yang tertangguh. maap maap. sangat kebizian. plus dah duduk rumah lain ni tak de internet, tak ...
  • Henna (Inai) Ukiran Pengantin
    selain dari inai pengantin, jangan lepaskan peluang untuk memanjakan diri anda dengan pakej spa pengantin yang telah tersedia